Forside
Om kostpiloten
Indhold
Forfattere
Det siger vores elever
Tip en ven
Pris
Forhandler
Disclaimer
 

Bruger

Opret dig som bruger

Log ind

Glemt adgangskode

Betal med:

  Velkommen til Kostpilotuddannelsen!
Kostpilotuddannelsen er et E-læring diplomforløb og det kræver ingen forudgående kundskaber at tage uddannelsen. Den er tænkt som en appetitvækker til et nyt liv i sundhed. Kostpilot uddannelsen er en enkel vej til større viden om sund kost og ernæring og giver, udover en solid og veldokumenteret teoretisk viden om emnet, også dig som elev en række praktiske redskaber, således teorierne kan anvendes i hjemmet.

Målet med denne uddannelse til Kostpilot er at give dig redskaber til god og gavnlig mad, der kan tjene som grundlag for et langt liv i sundhed. Redskaberne du vil blive tilbudt igennem denne uddannelse, giver dig indblik i en lang række sammenhænge mellem kosten og udviklingen af forskellige lidelser samt redskaber til at servere sunde, spændende og indbydende retter for hele familien, og dermed give Jer alle et optimalt udgangspunkt for de daglige gøremål. Uddannelsen er tænkt som et redskab du kan anvende i din hverdag, men danner ikke grundlag for at kunne praktisere kostterapi på andre.

Ved at vælge at tage denne uddannelse, har du allerede taget første skridt på vejen til en sundere levevis. Ved at vælge en grundlæggende sund basiskost og en krop i balance, fravælger du samtidig den mad, der belaster og fører til indre ubalance, usund tarmflora, dårlig fordøjelse, mangeltilstande og lavt immunforsvar.

Uddannelsen er 100% online og designet til at levere brugbar viden uden for megen teoretisk baggrundsstof. Du vil således som studerende ikke finde uddannelsen unødvendig læsetung. Vi vil gennemgå de forskellige begreber og teorier trin for trin, og vil efter hvert modul lægge op til en lille teoretisk ”prøve”, så du kan teste dig selv, om du har forstået dette trin, inden du går videre til næste. Der vil også være praktiske råd til, hvordan du kan prøve teorierne af i din dagligdag. Det er ikke spor besværligt eller kompliceret.

Uddannelsen består af 15 moduler samt et bonusmodul. Hvert modul indeholder en teoretisk indføring i emnet i form af tekst og illustrationer. Teksten vil blive fulgt op af en række spørgsmål, således du kan sikre dig, at du har forstået teksten. Efter teksten følger til en række af modulerne også en praktisk del, f.eks. i form af en opfordring til at implementere nogle af teorierne praksis i dit eget liv samt hjælp hertil i form af opskrifter. Det forventes at uddannelsen kan gennemføres indenfor 3 måneder.

Du får tilsendt et diplom efter endt uddannelse som du kan ligge ved dit CV - se et eksempel på diplomet her.

Gå ikke på kompromis - bliv kostpilot! Opret dig som bruger her

Kostpilotuddannelsen ejes og drives af Kostakademiet • Hoverdalvej 2 • 6971 Spjald • Danmark • Tlf.: +45 9734-8800